2012


Sunnuntai 2012-03-11
N:o Nettisanomat 1343 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi -

YLÄMÄESSÄ. AHDE KUVA RAHAA! PIKAVIPIT LUE! SNOWRUGBY KUVA 2006:
NAISTEN PÄIVÄNÄ LUE! US SOLDIER KILLS ...

Jalkapallon ihmehetket




Instanssi 2012. Digitaalisen tekemisen festivaali.
Keski-Suomi. Jyväskylä. Voionmaan lukio. Kuvia sunnuntaina 2012-03-11. Pertti Manninen.



Yläkuva on osasuurennos alhaalla oikealla olevasta kuvasta uuden Olympus-kameran pikseleitä koetellen. Pertti Manninen. Tapahtuman kotisivut: http://instanssi.org/2012/


News World news Afghanistan guardian.co.uk, Sunday 11 March 2012 14.48 GMT

US soldier kills up to 16 Afghan civilians in shooting spree

Nine children and three women dead in incident that president Hamid Karzai condemns as 'intentional murders'

A US soldier has killed more than a dozen Afghan civilians, many of them women and children, in a night-time shooting spree in southern Afghanistan. The Afghan president, Hamid Karzai, condemned the shootings as "intentional murders" and demanded an explanation from the US. The victims of the shootings, which left up to 16 civilians dead, included nine children and three women, Karzai's office said in a statement.

"This is an assassination, an intentional killing of innocent civilians and cannot be forgiven," Karzai said. He said he has repeatedly demanded the US stop killing Afghan civilians. The White House said it was deeply concerned by initial reports of the incident and was monitoring the situation closely. General John Allen, the top US commander in Afghanistan, issued a statement pledging a "rapid and thorough investigation" into the shooting spree, and said the soldier will remain in US custody.

http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/11/us-soldier-kills-afghan-civilians



Afghan police and residents gather around a van containing the bodies of civilians killed in the shooting. Photograph: I Sameem/EPA





phuket.fi
 
patong.fi


Patong
Ravintola


Patong Sauna ja kabinetti


Patong Majatalo-Huoneistot


Patong
Mopot ja auto


Flying Finn
Vene-Kalastus


Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa

Midnight Sun Restaurant Face-bookissa!


Torstai 2012-03-08
"Ylämäessä"

Naisten päivänä AKT:n naiset järjestävät minuutin mittaisen seisahduksen työstään erotetun Hilkka Ahteen tueksi. Erottamispäätöstä vaaditaan kumottavaksi.

Tietämättä asiaa ja asian yksityiskohtia on ollut vaikeaa sitä selostaa. Muu media on kyllä asiasta pauhanut, varmaan aiheellisesti.

Näistäkään motiiveista ei tiedä. Käytetäänkö Hilkka Ahdetta hyväksi AKT:n puheenjohtaja Timo Rädyn erottamiseksi. Jotenkinhan asia lopulta ratkeaa ja häviäjiä on varmasti paljon, mutta ketkä sitten voittivat?

Nettisanomat.
Pertti Manninen.

Kuva: "Ylämäessä".
Keski-Suomi. Jyväskylä, Tourula. Pertti Manninen torstaina 2012-03-08 15:33.




Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat!
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen


Arkisto 2006. "Maaliskuun 8."

keskiviikko 08.03.2006 

Kansainvälisen naistenpäivän pyöräilyä kirkkaan kirpeänä pakkaspäivänä Suomessa.
08.03.2006 maaliskuun keskiviikkona klo 15.13. Kuva Pertti Manninen, Jyväskylä.


Nettisanomat keskiviikkona 08.03.2006. Etusivu.

Naisten palkkaa, veroalea ja Lipposen Stasi-kantaa sekä Ruotsin hallituksen toimintaa Irak-asiassa! Tulossa! Kuvat Pertti Manninen.



Kuva 08.03.2006. "Oikeaa tietoa verotuksesta". Kansantaloudellinen aikakauskirja 4/2005. Jukka Pirttilä ja Roope Uusitalo. Veronalennukset vähentävät verotuloja. 

"Kysymys veroalennusten vaikutuksesta verotuottoon pitää esittää oikein. On harhaanjohtavaa sanoa, että Suomen veronalennukset ovat osoittautuneet hyödyllisiksi, koska samaan aikaan verotulokertymä on kasvanut. Verotulot ovat kasvaneet myös siksi, että talous ja sitä kautta verotettavat tulot ovat kasvaneet. Oikea tapa asettaa kysymys on yrittää tutkia, miten suuri verokertymä olisi, jos verotusta ei olisi alennettu." 
Tulossa!

Lue myös!
Veroaleen käytetyistä rahoista tuleekin valtiolle takaisin vain alle 10 prosenttia!
Väärää tietoa verotuksesta 2. Veronmaksajien pääekonomistin Jaana Kurjenojan "tutkimuksen"  Veropolitiikka ja verotuotot uusikritiikki.




Kuva 08.03.2006. "Lipponen luottaa". Kauppalehti Presso. Debatti. Lauantaina 25.02.2006. Stasi-listan julkistamisesta. Vastine. Paavo Lipponen, puhemies 2003-. Kari Huoviala, Mauno Koivisto, Seppo Tiitinen, Alpo Rusi.
Tulossa!

"Luotan tässä asiassa täysin Mauno Koiviston ja Seppo Tiitisen päätökseen sulkea lista kassakaappiin. Luottamukseni heidän arvostelukykyynsä on niin vahvaa, että minun ei tarvitse tuntea listan sisältöä."

Lue myös!
Paavo Lipponen. Eräs näkökulma tekemisiin ja kannanottoihin tällä pallolla tässä ajassa. Nettisanomat 1999-2005. Linkkejä.




Kuva 08.03.2006. "Regeringen och Bush".  Dagens Nyheter. Debatt. Söndag 5 mars 2006.  "Regeringen agerar skamligt för att inte misshaga Bush". Sverker Åström. "Paniskt förskräckt regering passar om Irakkriget och brotten". 
Tulossa!

"Regeringens deklaration om utrikespolitiken präglas av en nästan panisk förskräckelse för att säga något som kan misshaga Washington. Tystnaden om irakkriget, det utan tvekan allvarligaste brottet mot folkrätten och FN-stadgan efter andra världskriget, är skamlig. I stället för att - som Olof Palme, med största säkerhet hade gjort - med vrede, indignation och sorg ryta till ordentligt mot USA, vill regeringen fördjupa relationen med Washington. Det är inte värdigt de stolta traditioner sonm Sverige har på folkrättens område." Tulossa!




Kuva 08.03.2006. "Naisen palkka 1".  Iltalehti. Kolumni. Kalle Isokallio. Maanantaina 06.03.2006. Myyttejä ja mainoslauseita.
Tulossa!

"Olisin toivonut, että Tasavallan Presidentti Tarja Halonen olisi uuden kautensa avajaispuheessa pystynyt pitäytymään faktoissa. Mutta ei, pakko oli hymy huulilla kertoa kaupunkilegenda ja sen avulla kosiskella väärin väittein naispuolisten kansalaisten suosiota. Älykkyyden puutteesta ei presidenttiämme voi kai syyttää. Hän mainitsi puheessaan, että naisen euro on edelleen Suomessa vain kahdeksankymmentä senttiä. Väite ei pidä paikkaansa. Ja sen ymmärtää myös presidenttimme." Tulossa!




Kuva 08.03.2006. " Naisen palkka 2". Aamulehti. Kotimaa. Keskiviikkona 08.03.2006. Kun mies ansaitsee euron, nainen saa 96-97 senttiä. Naistenpäivä: Nainen tienaa vähemmän, vaikka ala, työ ja titteli on sama kuin miehellä. Riikka Lehtovaara.
Tulossa!

"Aamulehdessä julkaistiin helmikuussa tutkimus, jonka mukaan eriarvoisuuden siemen kylvetään jo kotona. Tytöille maksetaan jo 12-vuotiaana pienempää viikkorahaa kuin pojille." Tulossa!




Kuva 08.03.2006. "Naisen palkka 3". Aamulehti. 3. pääkirjoitus. Keskiviikkona 08.03.2006. Jatkuvaa palkkahurskastelua. Aamulehden vastaava päätoimittaja on Matti Apunen. Tulossa!

"Ammattijärjestöjen ohella myös poliitikot päivittelevät vuodesta toiseen naisten huonoja palkkoja. Se on melkoista hurskastelua. Ammattijärjestöt allekirjoittavat palkkasopimukset ja poliitikoilla on sormensa pelissä julkisen puolen työvoimasta päätettäessä. Milloinkahan naispalkoista isoa ääntä pitävät poliitikot huomaavat olleensa itse siunaamassa sitä, että etenkin hoiva-aloilla pätkätyöt painavat alas naisten palkkatasoa?" Tulossa!


Elokuvalipulla kohtuuton hinta.



Sunnuntai 05.03.2006 


Lapsenlapsi syleilee mummiaan lähtiessään kotimatkalleen tämän 90-vuotispäiviltä.

05.03.2006 maaliskuun sunnuntaina klo 15.28. Kuva Pertti Manninen, Helsinki.

http://www.nettisanomat.com/2006/03/08/etusivu.htm

Arkisto 2006. "Maaliskuun 8."

 

Keskiviikko 2012-03-07
"Rahaa!"


Eduskunnassa on tehty lakialoite pikavippien kieltämisesta. Aloitteen on allekirjoittanut yli puolet kansanedustajista.

Kysymyksessä on hurskastelu, kun ei puututa perusteisiin. Siihen törkeyteen, että kulut, korot ja perintäkulut ja perintäkorot eivät saisi nousta missään tapauksissa moninkertaisiksi, tai monikymmenkertaisiksi.

Tämä vaatimus pitäisi koskea kaikkia eikä vain nyt näitä pikavippitoimijoita, joiden toiminta tietenkin pitäisi saada säälliseksi. Mutta myös muiden eli siis kaikkien.

Kyllähän perintäyhtiöiden ja pankkien tuottavuus on tiedossa, mutta tähän ei siis nyt haluta puuttua, koska lakialoite koskee vain näitä niin sanottuja pienlainoja ja pikavippejä.

Nettisanomat. Pertti Manninen.
Keskiviikko 2012-02-07.


Pikavipit. Ei tarvitse kieltää. Perintä ja kulut kohtuullisiksi. Siinähän koko homman ydin. Ryöstäminen kuuluu markkinatalouteen.

http://viikkosanomat.fi/2011/11/17/pikavipit-ei-tarvitse-kieltaa-perinta-ja-kulut-kohtuullisiksi-siinahan-koko-homman-ydin-ryostaminen-kuuluu-markkinatalouteen/


Kuva: "Rahaa!"
Keski-Suomi. Jyväskylä, Vaajakoskentie.
Pertti Manninen tiistaina 2012-02-21 14:11.


Vakiokuva:
Hei, tuolla on Hakkarainen!"

hakkarainenyossa


Vuosi sitten:

Päivi Lipponen oikealla asialla vaatiessaan pikavippitouhun kieltämistä.
Tammikuu 23, 2011

Uusi Suomi julkaisi uutisen ja linkin Päivi Lipposen blogiin. jossa Lipponen kirjoittaa mm. näin:

”On tärkeätä puuttua velkaantumisen syihin. Suhtaudun kriittisesti pikavippeihin. Harkitsematon vippien käyttö johtaa ylisuurten korkojen maksamiseen ja velkakierteeseen. Siitä seuraa luottotietojen menetys ja uuden asunnon vuokraaminen ei ole enää mahdollista. Asunnottoman on vaikeata saada työtä. Kierre on imaissut ihmisen umpikujaan. Olisin valmis jopa kieltämään pikavipit!”

http://lipponen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50186-ylivelkaantuminen-on-kasvava-ongelma

Tags: , , , ,



Vuosi sitten: "Oikeusministeri" Tuija Brax.

Vuosi sitten:

Kommentti.

Tammikuu 23, 2011

Asia on sinänsä kannatettava, mutta kun elämme tässä ryöstön sallivassa maailmassa, niin tätä yritystoimintaa ei haluta kieltää. Aikaisemminkin olen ehdottanut täyskiellon sijaan ehtoja lainalle, joka saisi koskea kaikkia, muitakin kuin pikavippejä. Ihan yksinkertaisesti:
Korko ja perintä ja vaikka mitkä kulut saisivat olla maksimissaan suuruudeltaan vain puolet laina- tai vippipääomasta.

Siis 100 vippieuroa veisi maksimissaan 150 euron vastuuseen. Kyllä kai tällainenkin bisnes olisi vielä kannattavaa ja jos ei olisi niin se sitten loppuisi, jota ei tulisi ikävä. Vippaajat tulisivat hiukan tarkemmiksi rahoja jakaessaan. Kaiken kaikkiaan emme edes tiedä, mistä näiden ”hyväntekijöiden” rahat ovat peräisin. Rahanpesu on ainakin nykymenolla helppoa. Vaikkei tulisi edes voittoa, niin tulisi kuitenkin kirjanpitoa ja sehän riittää.

Aikaisemmin lienen ehdottanut jotakin sellaista, että korko saisi olla 50 % ja perintäkulut toiset 50 %, mutta uusi ehdotukseni on tätäkin tiukempi siis. Oikeusministeriö ja sen ministeri Tuija Brax hyvin tietää, että bisnesmiesten varpaille ei saa astua ja kurjia on syytä rokottaakin jotta tulisivat nöyremmiksi. Siksi ministeri puuhastelee kelloaikojen ja muiden kosmeettisten muutosten parissa ja sulkee siltä silmänsä, että lopputulos on aina sama, ei kai siinä niin kovin suurta eroa ole, tehtiinkö ryöstö yöllä vai päivällä.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2011-01-23 klo 04:58.

http://viikkosanomat.fi/2011/01/23/paivi-lipponen-oikealla-asialla-vaatiessaan-pikavippitouhun-kieltamista/


Vuosi sitten:

"Siksi ministeri puuhastelee kelloaikojen ja muiden kosmeettisten muutosten parissa ja sulkee siltä silmänsä, että lopputulos on aina sama, ei kai siinä niin kovin suurta eroa ole, tehtiinkö ryöstö yöllä vai päivällä."

http://www.nettisanomat.com/2011/01/31/etusivu.htm#
paivilipponenoikealla


"4 koiraa lumisella kadulla taitavan taluttajan ohjauksessa."
Keski-Suomi. Jyväskylä, Vaajakoski. Mobikuva Pertti Manninen tiistaina 2012-02-21 16:26.



Maanantai 2012-03-05

"Harrastakaa!"

Keski-Suomi. Jyväskylä, Vaajakoski. Mobikuva Pertti Manninen torstaina 2012-02-16 15:32. 


Hakkarainen, kalsarit ja Ilta-Sanomat.

ILTA-SANOMAT ON SAANUT TIEDON KANSANEDUSTAJA TEUVO HAKKARAISEN KALSAREISTA.

NE OVAT EDESTÄ KELTAISET JA TAKAA RUSKEAT ...

Lue lisää!


Jyväskylä 7's Snow Rugby Tournament 2012. JRCL- HRC. Keski-Suomi. Jyväskylä. Laajavuori. Lauantai 2012-03-03 13:09. Kuva: Erika Manninen.



1. kuva JRCL- Pori
2. kuva JRCL - HRC
3. kuca JRCL- HRC
4. kuca JRCL- warriors
5. kuva JRCL -Warriors

Jyväskylä 7's Snow Rugby Tournament 2012.

Keski-Suomi. Jyväskylä. Laajavuori. Lauantai 2012-03-03 12:41- 15:39.
Kuvat: Erika Manninen.
Lisää kuvia tulossa!



Lauantai 2012-03-03

"
Baanalle on päästävä maaliskuun alun aurinkoisena päivänä."

Lauantai 2012-03-03 12:39. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Vihtavuori. Mobikuvat. Pertti Manninen bussin ikkunasta hankia kuvaten. 



Vakiokuva:
Hei, tuolla on Hakkarainen!"

hakkarainenyossa


Hakkarainen, kalsarit ja Ilta-Sanomat.
Maaliskuu 4, 2012

ILTA-SANOMAT ON SAANUT TIEDON KANSANEDUSTAJA TEUVO HAKKARAISEN KALSAREISTA.

NE OVAT EDESTÄ KELTAISET JA TAKAA RUSKEAT.

TÄMÄ ON AIKA RAADOLLINEN VIHJAUS. YLEENSÄ KALSARIT OVAT TUOSSA KUNNOSSA JONKUN SAIRAUDEN TAI TILAPÄISEN PIDÄTTELYKYVYN PUUTTEEN JOHDOSTA.

USEIN KYSYMYKSESSÄ ON PIKKULAPSET JNE.

EI TÄSSÄ VARMAAN KOVINKAAN KAUAN ODOTELLA KUN LEHTI RUPEE KERTOMAAN TASAPUOLISUUDEN NIMISSÄ NAISTENKIN ALUASUJEN VÄREISTÄ JA VÄRJÄYTYMISESTÄ.

SIIS KANSANEDUSTAJIEN TAI MINISTEREIDEN JA EHKÄ HEITÄKIN KORKEAMMASSA ASEMASSA OLEVAN.

TÄMÄ KERTOMUS ON TOSI JA SE ON JULKAISTU ILTA-SANOMISSA LAUANTAINA

2012 03 03. LUIN LEHDEN PUBISSA JA DOKUMENTOIN.

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN.

SEURAAVANA PÄIVÄNÄ TÄRINÄSSÄ 2012 03 04 SUNNUNTAINA NOIN

15:30.

Hakkarainen, kalsarit ja Ilta-Sanomat.
Helmikuu 3, 2012

"Laukussa kirjavat alushousut".
Ilta-Sanomat lauantaina 2012-03-03. Sivu 9.

Kuva: Pertti Manninen. Lauantai 2012-03-03 15:40. Keski-Suomi. Jyväskylä. Yläkaupunki. Ylä-Ruth.




"GRAND CENTRAL TERMINAL HELSINKI torstaina 2012-03-01 12:15."
Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma puhuu vieressään väistyvä presidentti Tarja Halonen vieressään alkava presidentti Sauli Niinistö. Kuvan kello käy Suomen aikaa Café Laukaassa Keski-Suomessa ja viiden minuutin päästä lähtee bussi, johon kuvaajan Pertti Mannisen on kiirehdittävä. Kellossa: GRAND CENTRAL TERMINAL NEW YORK.



Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat
-
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -
Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Hae Nettisanomista!-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!



Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi





"Naakat pyörivät hämärtyvässä pakkasillassa pientä piiriään."
Keski-Suomi. Jyväskylä. Kirkkopuisto. Tiistai 2012-02-07 klo 17.00. Mobikuva: Pertti Manninen.

 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi



"01.01.2012". Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka. Sunnuntai 2012-01-01 klo 15:23. Hiukan pakkasta. Kuva: Pertti Manninen.



 

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi



hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa
hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa hakkarainenyossa

Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!"

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. - Katso myös! Samassa puserossa.


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm




12.fi 2021.fi aamusanomat.fi asiat.fi cine.fi digisanoma.fi eduskuntatalo.fi elokuvasto.fi 
end.fi erika.fi fax.fi fiftyfifty.fi fin24.fi findig.fi finlines.fi finpap.fi finpax.fi
finpix.fi finrex.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi gigastore.fi helkinginsanomat.com helsinginsanomanetti.fi
helsinkisanomat.fi heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hsdigi.fi hsn.fi hstalous.fi
hstv.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi istalous.fi
juice.fi jyppi.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi katsaus.fi kauppasanomat.fi kes.fi
keskiviikko.fi kinola.fi kroisos.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi
kuvasanomat.fi kuvasarja.fi
Sanomatori.fi -
Kaiken keskellä aina läsnä!


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!
kuvasivut.fi kuvaviikko.fi
kuvavuosi.fi lakisanomat.fi laukaansanomat.fi leaks.fi leh.fi
lennon.fi let.fi linkisto.fi listasto.fi lukemisto.fi
maanantai.fi mailma.fi mediasanomat.fi mobix.fi n0.fi
n24.fi netnews.fi nettifoto.fi  nettila.fi
nettilehti.com nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com 
nettinen.fi nettisanomat.com nettisanomat.fi nyky.fi
nykyaika.com oikeusministeri.fi pahkasika.fi paikasto.fi
per.fi  ps24.fi raw.fi san.fi sanala.fi   sananen.fi
sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi
sanomakuvat.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.fi sanomapark.fi
sanomatori.fi sanomatv.fi sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomenaani.fi
suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi sokrates.fi  tabbis.fi tietosanomat.fi
tiistai.fi torvalds.fi totuudentorvi.fi uaalto.fi une.fi uutisto.fi vahtija.fi
valokuvasto.fi vanhasuomi.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
Lauantai
2011-05-28
Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Arkisto 2001.


 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 



Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.

Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
etusivu.htm#nettisanomat20090818

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".




Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen

 

 

 


raw.fi - 2012/03/11 - Kuvia. Instanssi 2012. Digitaalisen tekemisen festivaali. - Kuva. Ylämäessä. Tapaus: AKT. Hilkka Ahde, Timo Räty ja Naisten päivän hiljainen minuutti - Kuva. Rahaa! - Pikavippien kieltoaloite eduskunnassa, - Kuva. 4 koiraa lumisella kadulla taitavan taluttajan ohjauksessa. - Kuva: Harrastakaa! - "Hakkarainen, kalsarit ja Ilta-Sanomat" - Kuvia. Jyväskylä 7's Snow Rugby Tournament 2012. Kuva. "Baanalle on päästävä maaliskuun alun aurinkoisena päivänä." - Kuva. "GRAND CENTRAL TERMINAL HELSINKI torstaina 2012-03-01 12:15." - Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma puhuu vieressään väistyvä presidentti Tarja Halonen vieressään alkava presidentti Sauli Niinistö. Kuvan kello käy Suomen aikaa Café Laukaassa Keski-Suomessa ja viiden minuutin päästä lähtee bussi, johon kuvaajan Pertti Mannisen on kiirehdittävä. Kellossa: GRAND CENTRAL TERMINAL NEW YORK. - TOP 20 - Tammikuu 2011 - Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Eri kävijät. - Presidentivaalit 2012 - Kuvia - Tulos: Ääniosuudet ja äänimäärät pyöristettyinä: Niinistö 43 8 (1. 8 miljoonaa), EI 31 (1.3 miljoonaa), Haavisto 26 (1.1 miljoonaa) -  Kuvat. "01.01.2012".  -- Lukijan kuva: "Katso tuolla on Hakkarainen!" - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. -tiistai 28.02.2012 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - Kuvia. Instanssi 2012. Digitaalisen tekemisen festivaali.
N:o Nettisanomat 1343 Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu   2012-03-11 nettiin 2012-03-12 01:43, linkkejä 2012-03-12.

Sivun alkuun!

Nettisanomat/ Sanomanetti-sivustot. Kävijätilastot.
Päivittäiset eri kävijät. (Tarkistettu 2012-02-07).

2012 tammikuu   2012 tammikuu 2012 helmikuu        
1. nettisanomat.com

35 141

27575        
2. viikkosanomat.fi

18 850

         
3. 12.fi

14 133

12450        
4. sanomanetti.fi

5 709

         
5. hs24.fi

4 394

         
6. sanomatori.fi

3 881

         
7. vuosisanomat.fi

1 832

         
8. sanomapark.fi

1 480

         
9. hs2.fi

1 418

         
10. n24.fi

1 168

         
1-10 yhteensä 88 006

 

11. fy.fi

1 019

         
12. jyppi.fi

935

         
13. infoinfo.fi

884

         
14. wincapita.fi

869

         
15. laukaansanomat.fi

809

         
16, shit.fi

782

         
17. nettila.fi

585

         
18. venus.fi

584

         
19. vahtija.fi

575

         
20. helkinginsanomat.com

573

         
11-20 yhteensä 7 615
21. kuvaviikko.fi

543

         
22. kuvasanomat.fi

527

         
23. nettifoto.fi

512

         
24. fiftyfifty.fi

501

         
25. nettimobi.com 453          
26. nettilehti.com

436

         
27. sanala.fi

339

         
28. sanomaa.com

339

         
29. fotola.fi

328

         
30. hs24.mobi

323

         
21-30 yhteensä 4 301
31. infola.fi

320

         
32. mobix.fi

309

         
33. kinola.fi

191

31-33 yhteensä 820
  KAIKKI YHTEENSÄ 100 742          
 
 
Linkit     Edellinen!

 


2012


Torstai 2012-03-08, Naisten päivä
N:o Nettisanomat 1342 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi -

RAHAA! PIKAVIPIT Lue! SNOWRUGBY Kuva
2007: TÄHTI ON SYNTYNYT Kuvat
2004: POSTIJAKELU Lue!



2012


Keskiviikko 2012-03-07
N:o Nettisanomat 1341 - Edellinen - Seuraava - Linkki jokaiseen! - Etsi! - Yhteys - Viikkosanomat-blogi -

HAKKARAINEN, KALSARIT Lue! SNOWRUGBY Kuva
2007: TÄHTI ON SYNTYNYT Kuvat
2004: POSTIJAKELU Lue!






Nettisanomat/Sanomanetti-sivuston kavennettuna ja osittain kuvat pienennettynä rinnakkaissivustona nettiin tiistaina 2012-04-17.

Tämä raw.fi -sivusto on nettisanomat.com -sivuston rinnakkaissivusto. Vuoden 2012 logot ja niiden linkit korjattu 2016-03-25.